ثبت تغییرات شرکت No Further a Mystery

تغییر ماهیت شرکت از مسئولیت محدود به سهامی خاص از رایج ترین انواع تغییر ماهیت شرکت بوده و در این خصوص مقاله ای مفصل نوشته ام که علاقه مندان میتوانند مطالعه نمایند.

همچنین میتوانید با ورود اطلاعات شرکت های طرف قرارداد با خود در این سایت از آخرین تغییرات به روز این شرکت ها نیز آگاه شده و به صورت آگاهانه با آنها وارد معاملات تجاری شوید.

کارشناسان این مرکز مدارک ارسالی را به دقت بررسی می‌کنند و در صورت تطبیق داشتن آنها، گواهی ثبت آگهی صادر می‌شود. مرحله نهایی ثبت تغییرات شرکت، چاپ آگهی در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران و سپس انتشار آگهی در روزنامه کثیرالانتشار است.

تغییر نام شرکت جزو گزینه هایی است که در لیست ثبت تغییر شرکت ها قرار دارد. افراد مختلف با داشتن دلایلی تصمیم می گیرند که تغییر نام شرکت سیاست مناسبی برای شرکت است. گاهی سهامدار اصلی یا مالک تام شرکت، آن را به فروش می رساند و خریدار تصمیم می گیرد که اسم جدیدی برای کمپانی اش انتخاب کند و یا گاهی به علل مختلف تاجران تصمیم می گیرند کاربرد شرکت و شرح وظایف کارمندان را عوض کنند و از آن جا که شرکت رویه جدیدی اتخاذ کرده، نام جدیدی را به آن اختصاص می دهند.

طی شدن این روند مستلزم تصمیم‌گیری جمعی شرکا است که باید در جلسات آنها به بحث گذاشته شود و در قالب صورت‌جلسه تنظیم شود. ثبت تغییرات شرکت با مسئولیت محدود طبق قانون الزامی است و برای نهایی شدن باید در روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار آگهی شود.

به همین سبب آشنایی با ثبت تغییرات شرکت و نحوه ی انجام آن برای هر هیئت مدیره ضروری می باشد.

جزییات دقیق مربوط به جلسه باید بیان شوند. جلسه در کجا و در چه تاریخی انجام شده است. چه تصمیماتی در حین جلسه تغییرات شرکت گرفته شد و چرا. همینطور مقصود اصلی از برگزار شدن آن جلسه باید در صورتجلسه آورده شود و در نهایت تصمیم نهایی اعضای هیئت مدیره مبنی بر اینکه موضوع این جلسه در زمانی دیگری ادامه پیدا کند و یا خیر نیز برای صورتجلسه ای که به منظور ثبت تغییرات شرکت ها نوشته می شود، مهم است.

در هنگام تشکیل جلسات این مجمع، باید بیشتر سهامداران حضور داشته باشند. انواع تغییرات در صورتی اعمال می شود که، دو سوم آراء نظر موافق داشته باشند.

ثبت صورتجلسه و ارسال آن برای سامانه اداره ثبت قدم اول شرکت ها برای ایجاد تغییرات رسمی و اساسی در شرکت ها است.

در صورت طی کردن شش مرحله ی فوق شرکت ثبت می گردد و مدارکی به شخص یا اشخاص متقاضی تحویل داده می شود عبارتست از:تقاضانامه، شرکت نامه، اساسنامه، صورتجلسه هیئت مدیره و آگهی تأسیس

به همین دلیل مهم است که اطلاعاتی را که به روزنامه رسمی وارد می شوند کاملا دقیق و شفاف باشند.

قوانین مالیات بر ارزش افزوده، فروشنده را موظف می­کند که درصد مشخصی را از خریدار گرفته و به اداره مالیات بر ارزش افزوده تحویل دهد.

صورت جلسه تغییرات برای انجام کامل ثبت تغییرات امری اساسی است. صورت جلسه با اطلاعات موسسه و هیئت مدیره حاضر در جلسه شروع می شود و توضیحی در مورد تصمیمی که در حین جلسه اتخاذ شده، می دهد.

اگر شرکایی که مالک بیش از نیمی از سرمایه شرکت هستند تصمیم بر انحلال ثبت تغییرات شرکت شرکت بگیرند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *